Νέα & Ενδιαφέροντα

Η εξέλιξη και ιστορία των προσκλητηρίων

Από την Εποχή του Μεσαίωνα και πίσω…


Πριν από την ανακάλυψη του της τυπογραφίας από τον Johannes Gutenberg το 1447, οι γάμοι στην Αγγλία συνήθως ανακοίνωνονταν μέσω του ντελάλη, ο οποίος περπατούσε σε όλους τους δρόμους ανακοινώνοντας με δυνατή φωνή τα χαρμόσυνο γεγονός. Συνήθως οποιοσδήποτε τύχαινε να ακούσει τα νέα για τον γάμο έπαιρνε μέρος και στην γιορτή αυτή.


Περισσότερα...

Τα αποτελέσματα έρευνας χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου έδειξαν...

Οι καπνιστές που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα για να κόψουν το κάπνισμα έχουν περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουν σε σχέση με αυτούς που προσπαθούν να το κόψουν με τη θέλησή τους και μόνο ή με την αγορά βοηθημάτων για αντικατάσταση της νικοτίνης, όπως τσιρότα ή τσίχλες.

 

Περισσότερα...

Προϋποθέσεις

H καταχώρηση στον κατάλογο προυποθέτει:

  • Εγγραφή μέλους
  • Το κείμενο τόσο το συνοπτικό όσο και το αναλυτικό  που θα περιγράφει την ιστοσελίδα σας να είναι πρωτότυπο (αλλιώς δεν εγκρίνεται η καταχώρηση έως ότου πραγματοποιηθεί το πρωτότυπο)
  • Κόστος καταχώρησης 50€. (παραπομπή για πληρωμή paypal στο τέλος της διαδικασίας)
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Υγρά Αναπλήρωσης Ηλεκτρονικού τσιγάρου

Περιγραφή:

Η aromia.gr διαθέτει στην ελληνική αγορά τα υγρά αναπληρώσεως ηλεκτρονικών τσιγάρων της γνωστής ιταλικής κατασκευάστριας εταιρείας aromia. Χαρακτηρίζονται από υψηλό βαθμό αξιοπιστίας μιας και κατασκευάζονται εξολοκλήρου από φυτικα συστατικά και υπόκεινατι σε φαρμακευτικού βαθμού ελέγχους

Λέξεις κλειδιά: υγρα αναπληρωσης
Οδός: Αμβροσίου Φραντζή 53
Τ.Κ.: 11745
Πόλη: Αθήνα
Νομός: Αττικής
Υπεύθυνος: Παππάς Ευάγγελος
Τηλέφωνο: 2109246682
Χάρτης:
Located in: Διάφορα