Νέα & Ενδιαφέροντα

Η εξέλιξη και ιστορία των προσκλητηρίων

Από την Εποχή του Μεσαίωνα και πίσω…


Πριν από την ανακάλυψη του της τυπογραφίας από τον Johannes Gutenberg το 1447, οι γάμοι στην Αγγλία συνήθως ανακοίνωνονταν μέσω του ντελάλη, ο οποίος περπατούσε σε όλους τους δρόμους ανακοινώνοντας με δυνατή φωνή τα χαρμόσυνο γεγονός. Συνήθως οποιοσδήποτε τύχαινε να ακούσει τα νέα για τον γάμο έπαιρνε μέρος και στην γιορτή αυτή.


Περισσότερα...

Τα αποτελέσματα έρευνας χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου έδειξαν...

Οι καπνιστές που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα για να κόψουν το κάπνισμα έχουν περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουν σε σχέση με αυτούς που προσπαθούν να το κόψουν με τη θέλησή τους και μόνο ή με την αγορά βοηθημάτων για αντικατάσταση της νικοτίνης, όπως τσιρότα ή τσίχλες.

 

Περισσότερα...

Προϋποθέσεις

H καταχώρηση στον κατάλογο προυποθέτει:

  • Εγγραφή μέλους
  • Το κείμενο τόσο το συνοπτικό όσο και το αναλυτικό  που θα περιγράφει την ιστοσελίδα σας να είναι πρωτότυπο (αλλιώς δεν εγκρίνεται η καταχώρηση έως ότου πραγματοποιηθεί το πρωτότυπο)
  • Κόστος καταχώρησης 50€. (παραπομπή για πληρωμή paypal στο τέλος της διαδικασίας)
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9
Ασφάλεια αυτοκινήτου
Περιγραφή:

Τις καλύτερες και περισσότερο συμφέρουσες λύσεις για τους πελάτες τις δίνει η εταιρία asfaleiaautokinitou.co προσφέροντας όχι μόνο τις σημαντικότερες ασφάλειες, αλλά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Σκοπός της εταιρίας μας  είναι η τάχιστη επέμβασή μας στο μέρος του ατυχήματος όποτε μας χρειαστείτε. Προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία σε ασφαλιστικά προγράμματα ώστε να έχετε μία  μεγάλη δυνατότητα επιλογής και δίνουμε πάντοτε τις ιδανικότερες λύσεις για να μπορούμε να καλύπτουμε τις ασφαλιστικές σας ανάγκες.