Νέα & Ενδιαφέροντα

Η εξέλιξη και ιστορία των προσκλητηρίων

Από την Εποχή του Μεσαίωνα και πίσω…


Πριν από την ανακάλυψη του της τυπογραφίας από τον Johannes Gutenberg το 1447, οι γάμοι στην Αγγλία συνήθως ανακοίνωνονταν μέσω του ντελάλη, ο οποίος περπατούσε σε όλους τους δρόμους ανακοινώνοντας με δυνατή φωνή τα χαρμόσυνο γεγονός. Συνήθως οποιοσδήποτε τύχαινε να ακούσει τα νέα για τον γάμο έπαιρνε μέρος και στην γιορτή αυτή.


Περισσότερα...

Τα αποτελέσματα έρευνας χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου έδειξαν...

Οι καπνιστές που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα για να κόψουν το κάπνισμα έχουν περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουν σε σχέση με αυτούς που προσπαθούν να το κόψουν με τη θέλησή τους και μόνο ή με την αγορά βοηθημάτων για αντικατάσταση της νικοτίνης, όπως τσιρότα ή τσίχλες.

 

Περισσότερα...

Προϋποθέσεις

H καταχώρηση στον κατάλογο προυποθέτει:

  • Εγγραφή μέλους
  • Το κείμενο τόσο το συνοπτικό όσο και το αναλυτικό  που θα περιγράφει την ιστοσελίδα σας να είναι πρωτότυπο (αλλιώς δεν εγκρίνεται η καταχώρηση έως ότου πραγματοποιηθεί το πρωτότυπο)
  • Κόστος καταχώρησης 50€. (παραπομπή για πληρωμή paypal στο τέλος της διαδικασίας)
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Αποφράξεις Χιωτάκης

Ιστοσελίδα: Χιωτάκης | apofraxeis.co
Περιγραφή:

Η αποφρακτική μας εταιρία αναλαμβάνει την επίλυση όλων των αποφράξεων που συμβαίνουν στον εσωτερικό χώρο των σπιτιών, αλλά και έξω από αυτόν. Πολλά χρόνια ασχολούμαστε με την οριστική διόρθωση των αποφράξεων και τον καθαρισμό των σωληνώσεων του αποχετευτικού δικτύου. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό μας αντιμετωπίζουμε οριστικά και εγγυημένα όλες τις αποφράξεις.

Λέξεις κλειδιά: αποφράξεις, αποφραξεις, apofraxeis
Οδός: Μπουκουβάλα 12
Τ.Κ.: 11475
Πόλη: Γκύζη
Νομός: Αττικής
Υπεύθυνος: Χιωτάκης Δημήτρης
Τηλέφωνο: 2109940888
Λογότυπο:
Χάρτης: