Νέα & Ενδιαφέροντα

Η εξέλιξη και ιστορία των προσκλητηρίων

Από την Εποχή του Μεσαίωνα και πίσω…


Πριν από την ανακάλυψη του της τυπογραφίας από τον Johannes Gutenberg το 1447, οι γάμοι στην Αγγλία συνήθως ανακοίνωνονταν μέσω του ντελάλη, ο οποίος περπατούσε σε όλους τους δρόμους ανακοινώνοντας με δυνατή φωνή τα χαρμόσυνο γεγονός. Συνήθως οποιοσδήποτε τύχαινε να ακούσει τα νέα για τον γάμο έπαιρνε μέρος και στην γιορτή αυτή.


Περισσότερα...

Τα αποτελέσματα έρευνας χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου έδειξαν...

Οι καπνιστές που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα για να κόψουν το κάπνισμα έχουν περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουν σε σχέση με αυτούς που προσπαθούν να το κόψουν με τη θέλησή τους και μόνο ή με την αγορά βοηθημάτων για αντικατάσταση της νικοτίνης, όπως τσιρότα ή τσίχλες.

 

Περισσότερα...

Προϋποθέσεις

H καταχώρηση στον κατάλογο προυποθέτει:

  • Εγγραφή μέλους
  • Το κείμενο τόσο το συνοπτικό όσο και το αναλυτικό  που θα περιγράφει την ιστοσελίδα σας να είναι πρωτότυπο (αλλιώς δεν εγκρίνεται η καταχώρηση έως ότου πραγματοποιηθεί το πρωτότυπο)
  • Κόστος καταχώρησης 50€. (παραπομπή για πληρωμή paypal στο τέλος της διαδικασίας)
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Ταμπέλες - επιγραφές

Ιστοσελίδα: www.epigrafes.co
Περιγραφή:

Η epigrafes.co αποτελεί μια καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο της επιγραφοποιίας κατασκευάζοντας διαφημιστικές επιγραφές παντός τύπου. Οι κατασκευές μας διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο αισθητικής και την άψογη ποιότητα κατασκευής, κοσμώντας καταστήματα, ξενοδοχεία, νυχτερινά κέντρα, γυμναστήρια αλλά και οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να προβληθεί με οποιοδήποτε είδος διαφημιστικής επιγραφής.

Λέξεις κλειδιά: διαφημιστικές επιγραφές, epigrafes
Οδός: Καραολή Δημητρίου 28
Τ.Κ.: 18532
Πόλη: Πειραιάς
Νομός: Αττικής
Υπεύθυνος: Σβούκας Γεώργιος
Τηλέφωνο: 2104117978
Λογότυπο:
Χάρτης: