Νέα & Ενδιαφέροντα

Η εξέλιξη και ιστορία των προσκλητηρίων

Από την Εποχή του Μεσαίωνα και πίσω…


Πριν από την ανακάλυψη του της τυπογραφίας από τον Johannes Gutenberg το 1447, οι γάμοι στην Αγγλία συνήθως ανακοίνωνονταν μέσω του ντελάλη, ο οποίος περπατούσε σε όλους τους δρόμους ανακοινώνοντας με δυνατή φωνή τα χαρμόσυνο γεγονός. Συνήθως οποιοσδήποτε τύχαινε να ακούσει τα νέα για τον γάμο έπαιρνε μέρος και στην γιορτή αυτή.


Περισσότερα...

Τα αποτελέσματα έρευνας χρήσης ηλεκτρονικού τσιγάρου έδειξαν...

Οι καπνιστές που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά τσιγάρα για να κόψουν το κάπνισμα έχουν περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουν σε σχέση με αυτούς που προσπαθούν να το κόψουν με τη θέλησή τους και μόνο ή με την αγορά βοηθημάτων για αντικατάσταση της νικοτίνης, όπως τσιρότα ή τσίχλες.

 

Περισσότερα...

Προϋποθέσεις

H καταχώρηση στον κατάλογο προυποθέτει:

  • Εγγραφή μέλους
  • Το κείμενο τόσο το συνοπτικό όσο και το αναλυτικό  που θα περιγράφει την ιστοσελίδα σας να είναι πρωτότυπο (αλλιώς δεν εγκρίνεται η καταχώρηση έως ότου πραγματοποιηθεί το πρωτότυπο)
  • Κόστος καταχώρησης 50€. (παραπομπή για πληρωμή paypal στο τέλος της διαδικασίας)
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

enexyropeiraias | Αγορά χρυσού

Περιγραφή:

Το κατάστημά μας το δημιουργήσαμε για να προσφέρουμε την βοήθειά μας σε όσους ανθρώπους την χρειάζονται αυτή την δύσκολη εποχή που διανύουμε. Σε εμάς μπορείτε να ενεχυριάσετε η να πουλήσετε χρυσαφικά κοσμήματα, λίρες, ασημικά, ρολόγια και ότι άλλο δεν σας είναι απαραίτητο σε τιμές ασυναγώνιστες. Η κοστολόγηση των χρυσαφικών που θα μας φέρετε γίνεται πάντοτε με την παρουσία σας, διότι στόχος του ενεχυροδανειστηρίου μας είναι να σας δώσει τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία των αντικειμένων που θα μας φέρετε και όχι το κέρδος το δικό μας.

Λέξεις κλειδιά: αγορά χρυσού, χρυσαφικών
Οδός: Φίλωνος 41
Τ.Κ.: 18531
Πόλη: Πειραιάς
Νομός: Αττικής
Υπεύθυνος: Τσιριγώτης Παναγιώτης
Τηλέφωνο: 2104120105
Λογότυπο:
Χάρτης: